Allmänna villkorr

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle salg og leverancer samt tilbud.

KÖP

Alla priser på hemsidan är inklusive dansk moms. MEGAIDE reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. När du lägger en beställning skickas en preliminär orderbekräftelse till dig via e-post. Om du har frågor eller om du vill ändra något kontaktar du oss via e-post eller telefon. 

FRAKT OCH LEVERANS

MEGAIDE fraktar även till Norge, Tyskland Finland och Danmark, då tillkommer dock frakt. Fraktkostnaden visas i kassan efter att land har valts.

LEVERANSTID

Leverans ca 5-9 dagar

Leveransadress
Vi levererar normalt till folkbokförd adress, önskas annan leveransadress måste ni kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon.

Vid mindre varupaket förbehåller vi oss rätten att leverera till närmsta fraktombud.

AVHÄMTNING

MEGAIDE har ej avhämtning utan levererar endast ut till kund.

BETALNING

Du som har VISA eller Mastercard kan enkelt betala dina varor via hemsidan. Du behöver då fylla i kortnummer, kortets giltighetstid och CVC-kod. CVC-koden är de tre sista siffrorna på kortets baksida. Pengarna dras direkt från kontot när du bekräftar ordern. MEGAIDE använder PAYPAL som är en global säkerhetsstandard framtagen för betalningar över Internet. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering för att ingen obehörig ska komma åt dina kortuppgifter. Har du frågor kring säkerhet eller kortbetalning kontakta MEGAIDE kundservice på info@megaeu.com

REKLAMATION

Skulle det vara något fel på din vara gör du en reklamation via vår hemsida. Beskriv felet eller skadan så utförligt som möjligt och bifoga bilder på skadan. Detta för att vi ska kunna bedöma ditt fall så bra som möjligt. Vi tar sedan kontakt med dig så fort som möjligt för eventuell ersättning eller retur. Utbetlaning sker inom 30 dagar från att ärendet blivit löst.

TRANSPORTSKADA

Om varan är skadad vid leverans ska detta anmälas omgående till MEGAIDE kundservice. Detta ska göras inom tre dagar för att MEGAIDE ska kunna anmäla skadan till fraktbolaget. Det är viktigt att du packar upp och kontrollerar varan så fort som möjligt för att kunna upptäcka både synliga och dolda transportskador. Om det är en synlig transportskada anmäls detta enklast direkt till chauffören vid mottagandet. Be chauffören om en  notering på din kopia av fraktsedeln och spar emballaget för eventuell retur.

ÖPPET KÖP

Vi tillämpar 14 dagars öppet köp. En vara kan returneras upp till 14 dagar efter mottagen leverans, förutsatt att produkten returneras omonterad, komplett i originalemballage samt med kvitto. Om man är osäker på produkten skall man hantera den varsamt så att den går att returnera i säljbart skick, alltså oanvänd, och spara emballaget. Öppet köp gäller ej specialbeställda varor eller utförsäljningsvaror. Återbetalning sker inom 30 dagar från att ordern blivit avbokad.

OM OSS

MEGAIDE erbjuder brett utbud av prisvärda möbler Med hjälp av goda kontakter och ett litet antal mellanhänder ser vi till att erbjuda kvalitetsmöbler till marknadens bästa priser. Välkommen till vår webbshop från Danmark

PRODUKTINFORMATION

MEGAIDE reserverar sig för eventuella fel i produktinformationen som finns i internetbutiken eller i annonser samt att bilder inte exakt återger produkternas verkliga utseende. Alla produkter är avsedda för användning i Sverige, Finland, Norge, tyskland och Danmark.

AVBOKNING AV BESTÄLLNING

Alla avbokningar måste ske skriftligen via e-post till info@megaeu.com. En order är först avbokad då man fått en bekräftelse på detta tillbaka via e-post med ett avbokningsnummer.

KUNDUPPGIFTER

De uppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras eller säljas vidare på något sätt eller i någon form. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga din order. Din e-postadress används för att sända orderbekräftelsen till dig och om vi behöver kontakta dig.

KUNDSERVICE

Kontakta gärna vår kunniga kundservice om du har frågor om våra produkter, leverans eller andra funderingar.